Spălătorie covoare Timisoara – Carpet Jet

Ai nevoie de serviciile unei spălătorii de covoare ? CarpetJet vine în ajutorul tău cu sisteme automate de spălare, uscătoare performante și detergenți profesionali, capabile să redea aspectul și culoarea de altădată a covoarelor și mochetelor.

Spălătorie covoare

Un covor îngrijit își va păstra aspectul pentru mult timp. Indiferent de dimensiune, formă, culoare sau material, noi curățăm si spalam covoarele în profunzime, eliminând praful, bacteriile și petele inestetice. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi pentru a stabili detaliile preluării covorului.

Ridicare și livrare gratuită

Serviciul nostru de ridicare și livrare gratuită · Comanda minimă: 10mp · vine în ajutorul clienților care doresc să economisească timp prețios. ( valabil in Timisoara si zona metropolitana – Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata Vii, Mosnita Noua, Giroc )

preluare

Cum Spălăm Covoarele?

În procesul de spălare a covoarelor, utilizăm o combinație de metode și tehnici pentru a ne asigura că obținem cele mai bune rezultate. Mai întâi, evaluăm tipul de covor și nivelul de murdărie pentru a determina metoda potrivită de curățare.

Apoi, aplicăm un agent și șamponul special de curățare, folosim echipamente specializate pentru a îndepărta murdăria și petele. În final, covoarele sunt clătite cu apă curată și uscate cu ajutorul echipamentelor profesionale pentru a le restabili frumusețea și strălucirea.

Curățare profesională in 4 pasi simpli

Oferim servicii profesionale de spalare si curățare a covoarelor la prețuri accesibile în Timisoara. Folosim cele mai moderne echipamente și produse de calitate, care asigură o spălare în profunzime și o uscare rapidă a covoarelor.

Spălarea covorului este un proces important pentru menținerea igienei și a aspectului acestuia. Acest proces implică mai multe etape, care sunt importante pentru obținerea unui rezultat bun.

Avand peste 20 ani experienta in domeniu, garantam calitatea serviciilor pe care vi le oferim, fiind parteneri de incredere. Prin utilizarea de echipamente profesionale satisfacem necesitatile clientilor nostri, oferindu-le servicii profesionale complete de spalare covoare.