Spălătorie profesionala de covoare
Carpet Jet din Timișoara

Aveti nevoie de o spalatorie covoare cu experienta de peste 20 ani in domeniu, apreciata de clienti, care sa prelungeasca viata covoarelor dvs.?

Noi suntem solutia!

Folosim numai cele mai bune produse pentru a va oferi servicii la cea mai buna calitate. Utilizam tehnologie de ultima generatie, complet automatizata in procesul de spalare si uscare al covoarelor, mochetelor, pilotelor si paturilor.

  • Preluare rapida

Suntem cea mai rapida spalatorie de covoare din oras, livram covoarele in 12-24 ore de la ridicare in orice anotimp.

DETERGENTI DE CALITATE

La spalatoria de covoare Carpet Jet stim multe despre materialele si texturile din care sunt fabricate produsele dumneavoastra – covoare, mochete, pilote si paturi. Datorita acestui lucru, utilizam produsele speciale pentru curatarea temeinica a acestora.

Pentru a va oferi servicii de inalta calitate dispunem de o varietate de solutii, care, combinate cu profesionalismul si experienta personalului nostru, va ofera cele mai bune rezultate.

Agentii nostri de curatare sunt siguri pentru copii si animalele de companie, deoarece nu contin substante chimice toxice sau caustice si in plus, produsele dumneavoastra vor avea un aer reimprospatat si fresh.

20 ANI DE EXPERIENTA

PROFESIONALISM

ECHIPAMENTE PROFESIONALE

Carpet Jet

  • Alegem cea mai benefica metoda de spalare pentru covorul dvs
  • Ne tratam toti clientii asa cum ne dorim si noi sa fim tratati
  • Nu facem lucrurile in graba, ci cu experienta si seriozitate
  • Spalam si curatam covoarele dvs intotdeauna la timp
  • Punem interesul clientului pe primul loc
spalat covoare timisoara